Reviews

Sinds enkele jaren doen wij beroep op Prosoftwash. We hebben twee residenties met assistentiewoningen in Oelegem en Ranst. Daar laten wij de ramen, zonnepanelen, dakpannen en gevels reinigingen door Prosoftwash. Ze denken actief mee na over mogelijke oplossingen en zoeken steeds naar de beste prijs. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is uitstekend. Op gebied van prijs/kwaliteit is Prosoftwash zeker een aanrader.

Evelien Van Kerkhoven

We doen al vele jaren beroep op Prosoftwash voor het reinigen van de ramen van onze kantoren. Voor de hoge raampartijen bieden zij de ideale werkmethode. Altijd weer fijn als Ive langs is geweest!

Inge Hegge

Superteam met perfecte service en kwaliteit! Zeer tevreden van het geleverde werk! Prijs-kwaliteit dik in orde!

Iwan Hoes

Uitstekend in het reinigen van moeilijke oppervlakken aan een woning of kantoor. Vlekkeloze service!

Thierry

Geweldige service, bedankt Lesley

David Goris

“WOW-bedrijf”! Van offerte tot uitvoering, alles perfect verlopen! Zaakvoerders zijn van hun woord. Bedankt voor het mooie resultaat. 5 sterren beoordeling!

Fréderick Massez

DR MOTORS

Het was een aangename ervaring om met PROSOFTWASH samen te werken.Met respect en bescherming voor uw gebouw uitgevoerd met professioneel materiaal hebben zij prima werk geleverd.
Alle afspraken werden nagekomen zonder discussie. Ook de afrekening was correct. Een tof team.5 sterren waard. Een aanrader.

R.De Cock

Deskundig advies - prima afspraken - vlot verloop - heel zorgvuldig uitgevoerd met aandacht voor omgeving - zeer aangenaam in omgang.

Rik De Lannoy

Het begon met een fijne 1 op 1 waarbij Lesley vertelde wat softwash eigenlijk inhield. Ik dacht dadelijk : ah, ons terras.Na 30 jaar begon er hier en daar tussen de voegen wat onkruid te groeien. Softwash kon dat kapot maken zodat we de voegen terug konden inwassen. Ive kwam kijken en bleek dat onze teakhouten tafel ook terug gesoftwashed kon worden en inderdaad, beiden zijn als nieuw. Keurig werk !!! ik stond met open mond te kijken naar de zoals nieuw lijkende tafel. Ik ben zeker dat we de diensten van Lesley en Ive niet alleen zelf nog gaan gebruiken, maar het ook heeeeeel warm gaan aanbevelen bij anderen.Dikke duim

Terry Van Oostveldt

Prosoftwash heeft ons dak professioneel schoongemaakt. De werken werden goed voorbereid, alles netjes afgesloten en natgemaakt. Aangezien ons dak van natuurleien gemaakt is, is voorzichtigheid aangewezen. Dat pakten ze heel goed aan! Huis en omgeving werd netjes achtergelaten. Dank je, top gedaan!

Veerle Van Beeck

Zeer tevreden over het resultaat van de gevelreiniging. Ook zeer aangenaam contact met beide zaakvoerders. Ze weten waar ze mee bezig zijn.

Sabine Van Giel

Bedankt voor het geleverde werk, ik ben erg tevreden met het resultaat.

K.Francken

Bedankt voor het fantastische werk, dikke merci!  Niet alleen voor het mooie resultaat, maar ook voor een topservice.  Ik heb jullie gekozen uit de 6 firma’s waarvan ik een offerte had opgevraagd omdat de prijs/kwaliteit mij het beste leek, maar ook omdat ik jullie zo sympathiek vond.  En dat is gebleken toen ik thuiskwam en zag dat jullie zelfs onze fietsen en tafels hadden opgeruimd.  En als kers op de taart stond er ook nog eens een superleuk cadeautje klaar.  Lang geleden dat ik nog zo’n klantvriendelijk bedrijf heb gezien.  Nogmaals een dikke duim van mijn kinderen, mijn man en mezelf!

C. Es

Wij zijn zeer tevreden over jullie werk, alsook het stipt naleven van de gemaakte afspraken.  We zullen het niet nalaten jullie te promoten.

 

H.Goossens

Met een uiterst tevreden gevoel wil ik hier graag publiciteit maken voor de reinigingsdienst van ons dak, het team van Prosoftwash heeft ons dak gereinigd met hun unieke methode van behandeling onder lage druk om alle vuil en mossen te verwijderen.  Een duurzaam alternatief voor hogedrukreiniging.  Het zijn heel aangename mensen die zeer professioneel te werk gaan.  Het resultaat is dan ook echt lovenswaardig! Een echte aanrader

M.Vandycke – Hertsberge

We zijn zeer tevreden van het resultaat van jullie werk!

 

Familie Rommens

Topteam en superservice
Wij zijn heel tevreden

 

Familie Vets

Met dak en gevel-reiniging hebben wij totaal geen ervaring.
Op goed geluk hebben wij Pro Soft Wash gecontacteerd.
Hier hebben we nu een top ervaring aan overgehouden!!
Ive en Lesley zijn meewerkende patroons en gaan helemaal voor de perfectie.
Enthousiast, efficiënt en met volle vriendelijkheid ondanks het barre slechte weer dat ze hier hebben moeten trotseren. Respect!
Een echte aanrader indien je professionele reiniging nodig hebt.
Dak, gevel, tuinornamenten of klinkers. Niets is voor hen te veel.
Nen dikke merci

Van den Meutter – Gielen

Het minste wat je kan zeggen is dat de witte crepi-gevels van onze woning na 10 jaar aan een grondige reinigingsbeurt toe waren. Prosoftwash heeft uitstekend werk geleverd. Bedankt Lesley & Ive voor de vlotte en aangename samenwerking en het mooie resultaat!

 

Dominique F.

Uitstekende service en kwaliteit van dit bedrijf afgeleverd. Zeker een aanrader!

 

Veronique Boghemans

Bedankt voor het zeer mooie werk.

 

Familie Gérard

Jullie werk was perfect, in ideaal overleg, perfect volgens afspraak. 

 

Verbeeck B.

We herkennen ons huis niet meer... Of toch - muren en oprit zien er terug uit zoals dikke 20 jaar geleden!
Alle afspraken werden perfekt en met de glimlach nageleefd.

 

C.Geudens

Het dak ziet er prima uit, knap werk van jullie!

 

K.De Meulder

Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking. We zijn zeer tevreden van jullie werk!

Fam. Bryssinck

Top firma! Heel aangename en professionele mensen. Leveren kwaliteitsvol werk en laten alles héél netjes achter.  Zijn correct op elk vlak.  Het was een echte verrassing om na de werkzaamheden het gehele plaatje te zien.

N. Van Battel

We zijn supertevreden van het resultaat! Nice job.

M. Leonard

Uw gevel laten reinigen, één adres PROSOFTWASH.  Prachtig werk en een top team.

J. Van de Peer

Erg blij met het dak! Knap dat jullie zo een mooi resultaat bekomen zonder druk te gebruiken!

E. De Smedt