Glazenwasserij

Meer dan 12 jaar ervaring

Glazenwasserij Prosoftwash

Met reeds meer dan 12 jaar ervaring in de glazenwasserij kunt u rekenen op een correcte service en kwalitatieve reiniging.

Zowel particulieren als kleine en grote ondernemingen kunnen ons steeds vrijblijvend contacteren voor  meer informatie, een prijsofferte en advies.  

Wij werken met 2 verschillende methoden:

Standaard reiniging (water en zeep) blijft uiteraard een klassieker en is meestal mogelijk indien gewenst.

Osmosereiniging (grote oppervlakken, overkappingen, gevelbeplating, lichtreclames…) lees meer hieronder.

Wat is osmosereiniging en wat zijn de voordelen?

Leidingwater waaruit ijzer, kalk, zout en alle vuildeeltjes verwijderd worden door middel van 5 speciale filters noemt men osmosewater.

De osmosereiniging gebeurt via een telescopische steel en een borstel waar constant osmosewater doorheen loopt.

De eerste 2-3 maal is het resultaat mogelijk niet perfect.  Oorzaak hiervan is dat het osmosewater heel wat vuil en zeepresten, die vast zitten in het glas, gaat losmaken. 

Van zodra dit vuil verdwenen is zorgt de reiniging met osmosewater ervoor dat uw ramen vlek- en streepvrij opdrogen, ook in direct zonlicht!  Uw ramen glanzen meer en blijven dus ook heel wat langer schoon!

Kosten voor een eventuele hoogtewerker kunnen ook uitgespaard worden doordat de reiniging met osmosewater gebeurt met de telescopische steel die een bereik heeft tot wel 18m.

Reiniging zonnepanelen

Mensen stellen ons soms de vraag of het niet overbodig is om zonnepanelen te laten reinigen.

Maar niets is minder waar!

Veel mensen plaatsen vooral zonnepanelen om zo hun energiefactuur lager te houden en geld uit te sparen. Maar wat velen jammer genoeg niet weten is dat het rendement van de zonnepanelen aanzienlijk achteruit gaat indien deze niet voldoende onderhouden worden.

Door de bevuiling (regen, stof, uitwerpselen van vogels, zand..) verliezen uw zonnepanelen geleidelijk aan hun rendement. In sommige gevallen zelfs tot 20%

Het is dus belangrijk om geregeld uw zonnepanelen te laten reinigen.

Wij raden aan om 1 à 2 keer per jaar een reiniging te voorzien , afhankelijk van de blootstelling aan de bevuiling.

De reiniging van zonnepanelen gebeurt best met osmosewater omdat de zeepresten bij een standaard reiniging een negatief effect hebben op de capaciteit van uw zonnepanelen.

Zowel particulieren met schuine en platte daken, bedrijven, landbouwbedrijven enz. kunnen bij ons terecht voor de professionele reiniging van zonnepanelen.

Prosoftwash

Evelien Van Kerkhoven
Evelien Van Kerkhoven
Read More
Sinds enkele jaren doen wij beroep op Prosoftwash. We hebben twee residenties met assistentiewoningen in Oelegem en Ranst. Daar laten wij de ramen, zonnepanelen, dakpannen en gevels reinigen door Prosoftwash. Ze denken actief mee na over mogelijke oplossingen en zoeken steeds naar de beste prijs. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is uitstekend. Op gebied van prijs/kwaliteit is Prosoftwash zeker een aanrader.
Inge Hegge
Inge Hegge
Read More
We doen al vele jaren beroep op Prosoftwash voor het reinigen van de ramen van onze kantoren. Voor de hoge raampartijen bieden zij de ideale werkmethode. Altijd weer fijn als Ive langs is geweest!
Iwan Hoes
Iwan Hoes
Read More
Superteam met perfecte service en kwaliteit! Zeer tevreden van het geleverde werk! Prijs-kwaliteit dik in orde!
Thierry
Thierry
Read More
Uitstekend in het reinigen van moeilijke oppervlakken aan een woning of kantoor. Vlekkeloze service!
David Goris Goris
David Goris Goris
Read More
Geweldige service, bedankt Lesley
Fréderick Massez /// DR MOTORS ///
Fréderick Massez /// DR MOTORS ///
Read More
“WOW-bedrijf”! Van offerte tot uitvoering, alles perfect verlopen! Zaakvoerders zijn van hun woord. Bedankt voor het mooie resultaat. 5 sterren beoordeling!
john provoost
john provoost
Read More
Evi Pepermans
Evi Pepermans
Read More
Previous
Next