Ontmossen van daken

Dak ontmossen

Bacteriën, algen en (korst)mossen kunnen dakschade en lekkages veroorzaken en zorgen er eveneens voor dat de isolerende functionaliteit achteruit gaat.  De vervuiling verzwakt het oppervlak, veroorzaakt verkleuring, barsten enz. om nog maar te zwijgen over het negatieve effect van deze bacteriën op uw leefomgeving en uw gezondheid.  

Zorg voor een tijdige behandeling van uw dak want uitstel zorgt voor schade en de bijhorende hoge kosten om uw dak te laten vervangen en eventuele (water)schade te laten herstellen! 

Wacht niet tot het te laat is maar contacteer ons vrijblijvend voor meer info. 

Prosoftwash
GoodStewards

Waarom kiezen voor Softwash?

Zonder

Prosoftwash

Evelien Van Kerkhoven
Evelien Van Kerkhoven
Read More
Sinds enkele jaren doen wij beroep op Prosoftwash. We hebben twee residenties met assistentiewoningen in Oelegem en Ranst. Daar laten wij de ramen, zonnepanelen, dakpannen en gevels reinigen door Prosoftwash. Ze denken actief mee na over mogelijke oplossingen en zoeken steeds naar de beste prijs. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is uitstekend. Op gebied van prijs/kwaliteit is Prosoftwash zeker een aanrader.
Inge Hegge
Inge Hegge
Read More
We doen al vele jaren beroep op Prosoftwash voor het reinigen van de ramen van onze kantoren. Voor de hoge raampartijen bieden zij de ideale werkmethode. Altijd weer fijn als Ive langs is geweest!
Iwan Hoes
Iwan Hoes
Read More
Superteam met perfecte service en kwaliteit! Zeer tevreden van het geleverde werk! Prijs-kwaliteit dik in orde!
Thierry
Thierry
Read More
Uitstekend in het reinigen van moeilijke oppervlakken aan een woning of kantoor. Vlekkeloze service!
David Goris Goris
David Goris Goris
Read More
Geweldige service, bedankt Lesley
Fréderick Massez /// DR MOTORS ///
Fréderick Massez /// DR MOTORS ///
Read More
“WOW-bedrijf”! Van offerte tot uitvoering, alles perfect verlopen! Zaakvoerders zijn van hun woord. Bedankt voor het mooie resultaat. 5 sterren beoordeling!
john provoost
john provoost
Read More
Evi Pepermans
Evi Pepermans
Read More
Previous
Next